Mlađi dobni uzrasti

POJELI NAS VUČIĆI

Napisao/la iPleić.

karlovac mini05

16. OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE U MINI RUKOMETU - 2005.godište (Karlovac, 17.4.2016.)

Jake snage uputile su se na PH u mini rukometu. Cilj je bio obraniti prošlogodišnje postolje. Svi kažu da je lakše osvojiti nego obraniti, što se pokazalo i ovaj put.

Dizelaški ulazimo u turnir te ostvarujemo 2 neuvjerljive pobjede protiv RK KAŠTELA i RK PEĆINA. Vratarski učinak je bio malo lošiji nego oporavak Hrvatskog gospodarstva, a napadačke preciznosti se ne bi posramija ni Robin Hood - svaki put smo uspjeli pogoditi prečku ili stativu.

karlovac2005

Nakon zamjene na vratima (Matić) te trenerove ''jezikove juhe'' uhvatili smo napokon dobar ritam te posljednu utakmicu grupe protiv RK RUDARA i utakmicu 1/8 finala protiv RK HALUB-a odigrali vrlo atraktivno i lepršavo. Čak smo shvatili da cilj igre nije pogoditi vratnicu nego između vratnica. Bravi mi.

U 1/4 finalu čekala nas je ekipa Rukometne škole VUČIĆI. Dvoboj prošlogodišnjih srebrnih i brončanih. Vječni dvoboj crvenih i plavih, koji je ovaj put pripao crvenim VUČIĆIMA. Da je bar u dvoranu došla Predsjednica Kolinda (koja je ujedno i pokrovitelj PH), možda bi ona malo pogurala ''plave'' ka pobjedi :).

Sve u svemu, odlična utakmica koje se ne bi posramilo ni finale, sitnice su odlučile pobjednika, al tako se postaje pobjednik, a u teškim trenucima se poznaje junak. Nismo ga imali ovaj put.

karlovac 05

Tako smo mi ovaj put ostali kratki u borbi za postolje, puno smo zujali a malo meda dali...lagali bi kad bi rekli da nismo ostali malo razočarani, al sve je to dio sporta koji treba proći. Godište 2005. polako izlazi iz mini rukometa, te se priključuje 2004. u borbama na velikom rukometnom terenu. Ove je godine izborena i Završnica Prvenstva Hrvatske za 2004/2005 koja se održava u Umagu od 28.4.-1.5. ali zbog nezavidne financijske situacije vjerovatno ćemo morati otkazati nastup te djeci uskratiti jedno lijepo iskustvo. Na kraju se čovik zapita, čemu sva ova borba tokom cijele godine kad ne možeš dobit nagradu.

{fcomment}

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog