Održan tradicionalni mini rukometni turnir sv. Duje

Napisao/la dalmacijanews.

mini-sv.duje

Na turniru su sudjelovale 54 ekipe s preko 560 djece koje su nastupale u kategorijama dječaka i djevojčica rođenih 2004. te dječaci i djevojčice rođeni 2005. godine i mlađi.

Povodom proslave blagdana sv.Duje 9.5 ŽARK Split je u dvorani Š.C. Gripe organizirao tradicionalni međunarodni mini rukometni turnir. Na turniru su sudjelovale 54 ekipe s preko 560 djece koje su nastupale u kategorijama dječaka i djevojčica rođenih 2004. te dječaci i djevojčice rođeni 2005. godine i mlađi. 

Odigralo se preko 130 utakmica na tri terena paralelno, a osiguran je bogati fond nagrada u kojem su tri prvoplasirane ekipe dobile pehare i medalje jednako kao i najbolji igrači/ce te vratari/ke u obje konkurencije. Ono što je posebno obradovalo djecu su majice koje su podijeljene svakom sudioniku turnira kao uspomena za sudjelovanje. 

Ekipe koje su nastupale s jednom ili više ekipa na turniru su: RK Dubrovnik, RK Opuzen, RK Jerkovac, ŽRK Metković, RK Neum, RK Izviđač – Ljubuški, MRK Zrinski – Mostar,  ŽRK Grude, ŽRK Trilj, ŽRK Cetina – Sinj, ŽRK Lumbarda – Korčula, RK Korčula, KRM Trogirka, MRK Trogir, RK Petason Vranjic, Akdemija Balić Metličić, RK Split, RK Zadar 2013, RK Zadar – Arbanasi, RK Hrvatski Dragovoljac - Dugi Rat, RK Gospić i domaćini ŽARK Split.

U kategoriji 2005. dječaci najuspješniji su bili:

1. RK Hrvatski Dragovoljac

2. RK Jerkovac

3. HRK Izviđač – Ljubuški

Za najboljeg igrača proglašen je Leo Bajamić iz Hrvatskog dragovoljca, dok je titulu za najboljeg vratara odnio Hrvoje Peković iz Rk Jerkovca.

U najbolju petorku uvršteni su Josip Kežić, Josip Klobučić, Nino Topić (HD), Marin Biskupović (HD) te Noa Kardum.

U kategoriji 2004. dječaci najbolji su bili:

1.RK Gospić

2.HRK Izviđač - Ljubuški

3. RK Zadar 2013

Nagradu za najboljeg igrača ponio je Nikola Kovačević iz RK Gospića, dok je za najboljeg vratara proglašen Jure Kozina iz RK Izviđača.

Za najbolju petorku su izabrani Diano Češko, Daniel Bošković, Luka Maras, Tomislav Milković, Val Mandić

U kategoriji 2005. djevojčice postignut je sljedeći poredak:

1. KRM Trogirka

2.ŽARK Split

3.ŽRK Metković

Titula najbolje igračice pripala je Barbari Čaleti iz KRM Trogirka, dok je za najbolju vratarku izabrana Klara Marendić iz ŽARK Split.

U najbolju petorku turnira uvrštene su  Josipa Kremenjaš, Paula Medić, Kate Čagalj, Tihana Mandekić te Korina Raguž.

Najbolje ekipe u kategoriji djevojčice rođene 2004:

1. ŽRK Metković

2. RK Jerkovac

3. ŽARK Split

Za najbolju igračicu proglašena je Ana Medak iz RK Metkovića, dok je za najbolju vratarku titulu odnijela Kristina Daničić iz Rk Jerkovca.

Najbolja petorka djevojčica rođenih 2004. : Marija Anković, Andrea Jarak, Iva Gujnović, Noemi Šimunović, Ana Ćukušić

{fcomment}

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog