BRONČANI MINIĆI !!!

Napisao/la ršk karlovac.

karlovac-mini9

Rukometna škola Karlovac i Hrvatski rukometni savez organizatori su 15. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.

Prvi dio prvenstva održan je u nedjelju u tri karlovačke sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i dvorani Osnovne škole Dubovac. Bilo je to natjecanje u super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2005. godine. Sudjelovalo je ukupno 80 ekipa. Na svečanosti otvorenja govorili su predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković, županijski pročelnik Željko Šančić, predstavnik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Lukić, predstavnica Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Marija Crnković i karlovački gradonačelnik Damir Jelić.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojila je Rukometna škola Karlovac koja je u finalu pobijedila ekipu "Poreča" s 9:6. U susretu za treće mjesto "Buzet" je pobijedio "Ivanić 1" s 9:8. U najbolju petorku prvenstva izabrane su Paulina Pavlić iz "Ivanića 1", Aurora Ivoda iz "Buzeta", Vita Ivančić iz "Poreča", te Iva Botički i Hana Trgovčić iz Rukometne škole Karlovac. Najbolja vratarka bila je Jana Pavlat iz "Poreča", najbolji strijelac Malika Ajdinović iz Rukometne škole Karlovac i najbolja igračica Iva Botički iz Rukometne škole Karlovac. U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Virovitice", drugo je bilo "Buje" i treće "Sesvete".

U konkurenciji dječaka rođenih 2005. godine prvo mjesto osvojila je ekipa Rukometna škola Karlovac, koja je u finalu pobijedila Rukometnu školu "Vučići" iz Zagreba nakon izvođenja peteraca s 9:8. U regularnom dijelu utakmica je završila 5:5. U utakmici za treće mjesto "Hrvatski dragovoljac" iz Dugog Rata pobijedio je ekipu "Mini sunca" iz Biograda s 8:4. U najbolju petorku prvenstva izabrani su Nino Topić i Leo Bajamić iz "Hrvatskog dragovoljca", Tin Nujić i Lovro Weber iz "Vučića" i Borna Gavrić iz Rukometne škole Karlovac. Najbolji vratar bio je Tonko Tomičić iz Rukometne škole Karlovac, najbolji strijelac Vito Salaj iz "Vučića" i najbolji igrač Tin Brezović iz Rukometne škole Karlovac. U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Crikvenice", drugo "Buzet" i treće "Čavle".

Počasni pokrovitelji 15. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu su hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Grad Karlovac i Karlovačka županija. 

Konačni poredak: 1. RŠ KARLOVAC, 2. RŠ VUČIĆI, 3. RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Najbolja petorka: NINO TOPIĆ (HD), LEO BAJAMIĆ (HD), TIN NUJIĆ (VUČIĆI), LOVRO WEBER (VUČIĆI), BORNA GAVRIĆ (KARLOVAC).

Kompletni rezultati prvenstva: link

karlovac-mini1

karlovac-mini2

karlovac-mini3

karlovac-mini4

karlovac-mini5

karlovac-mini6

karlovac-mini7

{fcomment}

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog