USKRŠNJI TURNIR U MINI RUKOMETU - ''ZEKO ZVECKO''

Napisao/la Admin.

hdmini1

U nedjelju, 29.3. u organizaciji Ženskog akademskog rukometnog kluba ''SPLIT'' održan je uskršnji turnir u mini rukometu pod nazivom ''ZEKO ZVECKO''. Turnir je bio organiziran u dvije kategorije: djevojčice i dječaci 2004. i 2005. godište i mlađi.

hdmini4

Za početak treba pohvaliti organizatore za odličnu organizaciju, a pogotovo ''šeficu'' Danijelu Ćukušić koja je uz pomoć mladih snaga kluba držala sve konce turnira u sigurnim rukama od početka do samog kraja. Svaka čast.

hdmini6

Minići Dragovoljca nastupali su sa 2 ekipe. Obje ekipe su u grupnoj fazi odigrale dobro te se plasirale u polufinale.

hdmini8

hdmini9

Ekipa ''BIJELI'' (2004.) u rovovskoj bitci polufinalnog meča izgubila je od budućih pobjednika, ekipe RK BENKOVAC. Odmah nakon polufinala morali su igrati i utakmicu za 3. mjesto. Onako umorni, izrazbijani i psihički potrošeni od polufinalne utakmice nisu smogli snage za ''brončanu'' pobjedu te su na kraju završili kao 4. ekipa trunira.

hdmini10

hdmini11

Ekipa ''PLAVI'' (2005.) nakon 100%-tnog učinka u grupi stavila se u ulogu favorita turnira. Tu ulogu je i opravdala jer je polufinalnu i finalnu utakmicu odigrala suvereno tako da 1. mjesto nije moglo pobjeći.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je LEO BAJAMIĆ (HD), dok su još u najbolju petorku turnira izabrani NINO TOPIĆ (HD) i IVAN POCRNJIĆ (HD).

hdmini12

hdmini13

Sad krećemo u pripreme za Prvenstvo Hrvatske u MINI RUKOMETU koje se tradicionalno održava u Karlovcu. Idemo i dalje ponosno braniti boje svoga kluba.

{fcomment}

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog