MINIĆI DRAGOVOLJCA (2005.) OSVOJILI TURNIR U METKOVIĆU

Napisao/la Admin.

mini-metkovic1

U subotu, 17.01.2015. u organizaciji Škole rukometa ''Metković'' održan je turnir u MINI RUKOMETU na kojem su nastupili dječaci raspoređeni u 2 kategorije: 2004. i mlađi, te 2005. i mlađi.

Na turniru koji je bio međunarodnog karaktera nastupale su ekipe iz Metkovića, Opuzena, Korčule, Šibenika, Zagreba, Neuma i Ljubuškog.

Već tradicionalno, turniru su se odazvali i rukometaši Hrvatskog dragovoljca koji su nastupili u obe kategorije.

Stariji minići (2004) odigrali su u skupini 5 utakmica. Teška i hrabra borba, ali na kraju ne uspijevaju izboriti jedno od prva 2 mjesta koja vode u polufinale. Najboljim u toj kategoriji pokazala se Rukometna škola ''Vučići''. Čestitke.

Zato su oni mlađi (2005) pokazali spretnost, fajterski duh i bistru glavu, te osvojili 1. mjesto u skupini. U žestokom polufinalnom meču pobjeđena je ekipa Metkovića te izboren nastup u finalu turnira.

Iako su naši sportski rivali ''RK Izviđač'' iz Ljubuškog u finalu igrali jako kvalitetno te vodili gotovu cijelu utakmicu sa 2-3 gola prednosti, u finišu uspjevamo prelomiti utakmicu te sačuvati loptu u infarktnim završnim sekundama. Na kraju slatka pobjeda od 1 razlike.

mini-metkovic2

Uz pehare i medalje igračima, nagrađen je i trener koji je od organizatora dobio ček u vrijednosti od 5.000 lipa.

mini-metkovic3

{fcomment}

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog