Dobrodošli na nove stranice

Napisao/la BiBo.

joomla

Dobrodošli na naše nove stranice. Zbog naše težnje da uvijek budemo u toku i straha da nas ne pregazi vrijeme prebacujemo se na joomlu (nakon dreamweaver-a i mamba). Nažalost Stjepko nas je napustio (čitaj:pobjegao ženama) te posjetitelje stranica ovog kluba ostavio na milost i nemilost meni.

Sledeće godine je desetogodišnjica rada stranica RK Hrvatski Dragovoljac koje do sada sadrže oko 1000 članaka,3000 komentara te imaju više od 16 220 000 klikova.

 Uglavnom trudit ćemo se da vas obavještavamo o trenutnom stanju u klubu te rezultatima svih natjecateljskih skupina. Ubacili smo komentiranje preko facebook,google,yahoo... korisničkih profila zbog neugodnih iskustava s anonimnim komentiranjem,

I na kraju puno hvala Mladenu Banoviću koji je prebacio stare članke u novi sustav, zadužija si nas da te zapišemo za sljedećih ko zna koliko fešta :), Stjepku koji ih je pisao i održavao ovu stranicu na životu zadnjih 9 godina,evo bar da ti ja odam priznanje jer znam koliko se truda i vremena mora uložiti da bi se svi ti članci napisali.

Ovo je početak rada novih stranica te vjerujem da se neće svima sviđati izgled istih..., ali mi smo uvijek otvoreni za kritike,napišite u komentaru što vam se ne sviđa ili što bi još trebalo ubaciti...

Želim vam svima ugodan boravak na našim stranicama.

 

{fcomment}

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog