• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Hrvatski dragovoljac se pojačao – stigao fizioterapeut

Duško u akciji!Rukometni klub Hrvatski dragovoljac sad već neko vrijeme ima novog člana, novo pojačanje! Riječ je o fizioterapeutu, našem „domaćem“ momku Dušku Ivaniševiću. Duško je završio srednju fizioterapeutsku školu, te studij fizioterapije na Medicinskom fakultetu kao istaknuti student. Sada radi u prostorijama kluba gdje priprema ozlijeđene igrače za nastup (a i za trening), te sa ekipom odlazi na sve službene utakmice gdje također priprema i pomaže ozlijeđenim igračima...

Moramo napomenuti da naš popularni Doktor nije ograničen samo na rukomet, već pomaže i drugim dugoračkim sportašima. Tako na terapije dolaze i nogometaši npr. Marinu Bajamiću vrataru NK Orkana u samo dva tretmana uspio je „riješiti“ bolnost kralježnice i pripremiti ga za prvu slijedeću utakmicu koju je isti branio bez boli.

Isto tako osim šta redovno „lijepi“ naše rukometaše Franu, Bibu, Zelu, Vuka…medicinskim trakama je lijepio i orkanaša Ivu Žilića.
Osim navedenih Duško radi i sve ostale terapije na mladim (a i starim) igračima.

Osim sportskih radi i medicinske tretmane, te pomaže bolesnim i ozlijeđenim osobama u povećanju pokretnosti, ublažavanju boli, te sprečavanju i ublažavanju trajnih posljedica bolesti i ozljeda.

Ovim putem pozivamo sve Vas koji imate neki problem, ili Vam je potreban savjet fizioterapeuta (nije nužno da se bavite sportom) da slobodno dođete u klub ili se javite Dušku na mobitel 098/916-01-59.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog