• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Rukometaši u humanitarnoj akciji za Marija Efendića

rukometašiI dugoratski su se rukometaši pridružili velikoj humanitarnoj akciji prikupljanja novca za operaciju Marija Efendića u Pekingu. U srijedu, 25. studenog, u sinjskoj će se sportskoj dvorani u 19:30 sati održati rukometni turnir u organizaciji RK "Kamičak" iz Sinja, na kojem će uz domaćina igrati RK "Hrvatski dragovoljac", "EMC-Split" i "Trilj-Pršut Voštane", a u zabavno će dijelu nastupiti klapa "Sinj" te Sinjske mažoretkinje. Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u sinjskim knjižarama, a na dan turnira na ulazu u dvoranu. Hvala svima koji su se odazvali i koji će se odazvati ovoj akciji ...


SINJ


Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za operaciju Marija Efendića


Para iz Sinja


Piše: V.Perić / Slobodna Dalmacija,
Izvori: Sinj.com.hr, Slobodna Dalmacija


Mario Efendić je mladić iz Sinja koji je prije dvije godine u nezgodi slomio vrat i ostao nepokretan. Snažnog duha, vedre naravi i britkog uma hrabro se bori sa svojim stanjem u kojem trpi i velike bolove.

Nadu u poboljšanje stanja i ozdravljenje daje mu operacija u Pekingu u Kini. Za operaciju je potrebno prikupiti oko 250.000,00 kuna, a to obitelj Efendić ne može sama. Potrebna joj je naša pomoć. Hvala svima koji su se odazvali i koji će se odazvati ovoj akciji!


HUMANITARNA AKCIJA PRIKUPLJANJA SREDSTAVA

MARIO EFENDIĆ – za operaciju

Žiro račun – Splitska banka: 2330003-3242670728


Akcija prikupljanja pomoći za operaciju Marija Efendića, za koju je potrebno prikupiti 250 tisuća kuna, nastavlja se. Prošle je subote na koncertu Gradske glazbe i mješovitog pjevačkog zbora u sinjskoj kinodvorani prikupljeno 7.420 kuna za operaciju Marija Efendića.

I sinjski su rock sastavi u petak u pivnici D.C.D.M. također organizirali humanitarnu svirku za Marija i prikupili novac koji će biti uplaćen na žiro račun.

Predsjednik Gradskog vijeća Sinja Milan Smoljo javio je kako su se sinjski vijećnici jednoglasno složili da jednomjesečnu vijećničku naknadu uplate za potrebe operacije. Na Marijev žiro – račun bit će uplaćeno 19.500,00 kuna.

Hvala svima koji su se odazvali i koji će se odazvati ovoj akciji!


 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog