• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Rukomet na pijesku: Čestitke Sanadera i Primorca na odličjima

Premijer Ivo Sanader uputio je čestitke hrvatskim reprezentacijama u rukometu na pijesku koje su osvojile zlato i broncu na EP-u u Norveškoj, te hrvatskim sportašima koji su medalje osvojili na Mediteranskim igrama u Pescari. "Iznimno me veseli uspjeh rukometaša i rukometašica na pijesku koji su postigli na Europskom prvenstvu u Norveškoj. Najsjajnije odličje muške reprezentacije i bronca koju su osvojile rukometašice potvrda su snage hrvatskih sportaša i sportašica i u ovoj disciplini", ističe se u čestitki premijera Sanadera...

ČESTITKE ŠAMPIONIMA

 Izvor: HINA

Premijer nije zaboravio čestitati na sportskim uspjesima i osvojenim medaljama i našim sportašima na Mediteranskim igrama u Pescari.

Ivo Sanader i Dragan Primorac čestitali su hrvatskim rukometašima i rukometašicama na osvojenim odličjima na Europskom prvenstvu u rukometu na pijesku

I Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac je čestitao u ponedjeljak hrvatskim rukometašima i rukometašicama na osvojenom zlatnom i brončanom odličju na Europskom prvenstvu u rukometu na pijesku održanom u Norveškoj.

"Dragi rukometaši i rukometašice, iznimna mi je čast i zadovoljstvo čestitati Vam u ime Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i osobno na zlatnom u muškoj i brončanom odličju u ženskoj konkurenciji, osvojenim na Europskom prvenstvu u rukometu na pijesku koje je održano u Norveškoj.

Ovaj uspjeh nastavak je niza vaših vrhunskih rezultata. Ponosni smo na Vaš uspjeh te Vam želimo puno sreće u daljnjim natjecanjima", stoji u čestitki ministra Primorca.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog