Dani od fešte

Ovih dana rukometaši Hrvatskog dragovoljca uvatili su malo vrimena i za feštanje. Najprije će danas (ponediljak) u 17:00 na tradicionalnom malonogometrnom turniru u Omišu „Mantinela 2008“ odigrati kontra omiškog Čagalj toursa.
U srijedu će se pridružiti ostalim četverobojcima na predbožićnoj „Fešti od pisme, vina i spize na Badnjak“, di će pripremat lonac, kako san čuja pun sipe s bobon…
utorak 30.12.2008. u 18h odigrat će se revijalna utakmica između seniora HD i „Odbjeglih sinova“, ekipe sastavljene od bivših članova HD-a.
Više o svakom od ovih događaja u nastavku teksta…

Mali balun
Danas u 17:00 u školskoj dvorani u Omišu, na otvaranju tradicionalnog malonogometnog turnira „Mantinela 2008“ sastat će se sa ekipom Čagalj tours. Rezultat u svakom slučaju nije na prvom mistu. Puno važnija je ona „pjerdekubertenovska“ važno je sudjelovati. Ali eto kad već sudjelujemo odlučili smo se i dobro zabaviti…

Fešti od pisme, vina i spize na Badnjak
Na Badnji dan, u sridu, u 10 uri, na trgu isprid općine sudionici litnjeg četveroboja odlučili su počastit svoje sumještane. Kako će svaka ekipa imat svoj lonac, tako će i dragovoljci nešto spremat. To nešto kako san načuja tribala bi bit sipa s bobon. No dobro, neću dužit svi prvotimci pozivaju se da dođu dat ruke, a svi ostali, kadeti, mlađi kadeti, dječaci, polaznici škole, roditelji, navijači, ma svi, svi, svi pozvani su da dođu degustirat spizu i vino (vino samo punoljetni), malo zapivat i razveselit se za Badnjak. Vidimo se isprid općine….

Revijalna utakmica
utorak 30.12.2008., s početkom u 18 sati odigrat će se revijalna utakmica između seniora HD i „Odbjeglih sinova“, ekipe sastavljene od bivših članova HD-a. Utakmica će bit rukometna, ako vrime pusti. Ako bude kiša igrat će se mali balun. U svakom slučaju nakon utakmice ide spiza, ipak je vrime od spize. Kako san čuja bit će tu i odojčića i čevapčića, ali isto ćemo se morat „pokesat“ za piće.
Ajme, zaboravija san napomenit da će ekipu OS predvoditi Marin, Zele, Ivan (plačenici iz Trogira), Krešo (plačenik iz ST), ….
….U svakom slučaju ovi šta zarađuju od rukometa tribali bi donit po gajbu

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog