• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Rukometna proslava Kaštela Adriachema

Danas počinje dvodnevna manifestacija proslave 50 godina postojanja i rada rukometnog kluba Kaštela Adriachem. Danas je u Gradskoj dvorani Kaštela u Kaštel Starom predviđeno sportsko druženje i odigravanje četiriju prijateljskih susreta, koji će biti odigrani u revijalnom tonu.
Početak je u 16 sati i igrat će sve generacije Kaštela. Otvaraju dječaci protiv Hrvatskog dragovoljca iz Dugog Rata, slijedi susret mlađih kadeta, koji također igraju s Dragovoljcem...

U 18 sati na rasporedu je susret kadeta, kojima će u goste stići Solinjani i završna utakmica je u 19 sati, kada seniori Kaštela igraju protiv premijerligaša iz Splita, EMC-a.

Sutra je na programu odavanje počasti svim umrlim i poginulim članovima kluba. Tom prigodom Kaštelani će obići čak tri posljednja počivališta svojih članova.

U 10 sati zakazano je odavanje počasti svim poginulim braniteljima na centralnom križu na Malačkoj, zatim slijedi odavanje počasti svim preminulim članovima kluba na groblju u Kaštel Gomilici i naposljetku odlaze na Lovrinac, da bi položili vijence na grobove Bogdana Kosorića i Tomislava Jakšića.

Središnji dio proslave sutra je u 18 sati u restoranu hotela Resnik, gdje će se održati svečana sjednica Skupštine kluba i promocija monografije autora Jurice Gizdića pod nazivom “50 godina rukometa u Kaštel Gomilici 1958. - 2008.”.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog