• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Pet godina online

Prije pet godina 11.kolovoza 2003. kada je sve počelo nisam ni slutio da bi ova stranica mogla postati ovako popularna. Evo prije neki dan prošli smo tri miliona posjeta, a prije samo četiri mjeseca prešli smo granicu od dva milijuna. Istina je, te brojke nisu pravi pokazatelji, ali prava i meni fascinantna istina je da imamo gotovo 10.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno, i taj broj stalno raste, da se svaki mjesec „skine“ i do 8GB podataka i to konstantno ide na više…Ali ono šta je stvarno bitno je da smo u proteklih pet godina redovito pratili naše klubove (RKHD i KRP DR), te vam donijeli više od 700 izvješća, članaka i osvrta, preko 2700 slika, pokušali smo biti maksimalno ažurni, mada je to u ovim uvjetima rada jako teško ostvarivo.

Ovom prilikom zahvalio bi se svima koji su pomogli da ova stranica zaživi. Prije svega tu je coadmin Mladen Banović, Predsjednik koji je prepoznao mogućnosti interneta Joško Čizmić i njegov tajnik Darko Utrobičić. Zahvalio bi se i autorima članaka u koje se ubrajaju i već navedeni, te Krešimir Glavica, Jere Ivanišević, Ivan Pleić, Stipe Ćurlin, Frane Pleić, Leo Ercegović, Boško Nazor, Vjeko Vuković, Mislav Plazibat, Jure Tokić i Toni Kokić. Posebno bi se zahvalio i damama Ranki Čizmić i Danieli Čulić. Na kraju bi se zahvalio i našim fotografima od kojih su neki već navedeni, a još bi spomenuo Antu Čizmića, Mira Pivca, Brzog, Vuka, Mira i Geu, Marina i Anu, Bucu, ……popis je poduži, pa se isprićavam ako sam nekoga slućajno zaboravio.

Posebno bi zahvalio svima Vama koji ste nam slali mailove podrške, svima Vama koji ste dolazili na ove stranice iz dana u dan, komentatorima, forumašima (iako nam je forum u šoku), ali i ostalim rukometnim stranicama koji su na svoje stranice postavili linkove na našu...

Zdravi i veseli bili, i dođite nam opet!

Stjepko Čulić
Urednik, Administrator

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog