• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Ma šta jedna, dvije!

prijem u OpćiniRukomet u dvoraniEvo čitam Večernjak koji o događajima u Dugom Ratu i Omišu izvještava bolje nego Slobodna, kad li mi je za oko zapeo članak pod naslovom - "Dugi Rat dobiva čak dvije dvorane". Kamo sreće pomislim.. Eto, Pero iz Zagreba više (sa)zna i napiše o dugoratskoj svakodnevenici i radu naših Općinara, nego mi koji smo ovdje u mistu. Eto što ti je metropola. Cjelovit članak iz Večernjeg Lista potražite u nastavku ...

OPĆINSKI POTEŠTAT JERKO ROGLIĆ PRIMIO KADETE HRVATSKOG DRAGOVOLJCA

Dugi Rat dobiva čak dvije dvorane

Piše: Pero Livajić / Večernji List
Izvor: Večernji List

kadeti RK hrvatski dragovoljacOpćinski načelnik Jerko Roglić i član Poglavarstva zadužen za resor sporta Joško Pavić, u općinskoj vijećnici upriličili su svečani prijam za rukometne prvake države, kadete HRK Hrvatski dragovoljac.

Poteštat je mladim gostima, u pratnji trenera Boška Nazora, čestitao na osvojenoj tituli koju su izborili u velikoj završnici prvenstva, u Rijeci, početkom mjeseca.

- Ovo je sjajan uspjeh, na najbolji ste način promovirali naše malo mjesto, prava ste ekipa - naglasio je načelnik Dugog Rata.

Naravno, "tiće" je najviše zanimalo kada će naselje s tri i pol tisuće stanovnika dobiti sportsku dvoranu za kojom desetljećima vape članovi dvadesetak ovdašnjih klubova.

Odgovor je bio više nego zadovoljavajući:

- U iduće dvije godine mjesto će krasiti ne jedan, nego čak dva zatvorena sportska centra. Prvi bi se trebao izgraditi u sklopu lokalne osmoljetke, dok je druga planirana kao dio bogatog sadržaja budućeg turističkog kompleksa koji niče na prostoru nekadašnjeg proizvođača ferolegura, tvornice Dalmacija.

prijem u Općini

U svom obraćanju, predsjednik Hrvatskog dragovoljca, Joško Čizmić, poteštatu je darovao vlastitu medalju i zamolio domaćina da je postavi na vidljivo mjesto u uredu kako bi načelnika podsjećala na dana obećanja.

Čizmić je istaknuo da je ovo najuspješnija sezona u povijesti kluba, a sve to je na kraju postignuto bez elementarnih radnih uvjeta.
 

kadeti RK HD
Dugoraćani su hrvatski prvaci

{fcomment}

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog