• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

2.000.000 posjeta


U ponedjeljak 14.04.2008. u kasnim večernjim satima registrirano je dva milijuna jedinstvenih posjeta. Sve u svemu nije to mala i beznačajna brojka, pogotovo ako znamo da dolazimo iz malog mista, iz „malog kluba“, a ovolikog broja posjetitelja ne bi se posramio niti puno, puno veći klub. Statistika kaže da ste u proteklih gotovo pet godina u potrazi za friškim informacijama  o klubu i rukometu općenito dva milijuna puta posjetili ove stranice.
Velikog slavlja neće biti jer je u tijeku završni dio sezone, a to znači da je jednostavno nemoguće pronaći termin koji bi svima bija po guštu. Zato nećemo feštat, već ćemo fešte ostavit za osmi misec kad slavimo 5.rođendan…

Iskoristio bi ovu priliku i zahvalio se svima, na čitanju, na pisanju ponajviše, komentiranju, na postovima u Forumu (koji još uvik ne funkcionira kako triba), i svemu ostalome što smo zajedno prošli u zadnih gotovo pet godina online druženja.

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog