• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Posljednji pozdrav

TOMISLAV JAKŠIĆ
30. 1. 1951. - 27. 12. 2007.

 Jutros je tužna vijest prekinula ove blagdanske i novogodišnje praznike i rastužila sve članove našeg kluba. Lijepo jutro koje nije dalo naslutiti ništa loše donijelo je bolnu vijest da je nesretnim slučajem preminuo naš dugogodišnji član Tomislav Jakšić. Toma, kako smo ga od milja zvali, bio je još od igračkih dana pa sve do danas konstantno uključen u rad sa svim uzrastima kluba. Uvijek tih i samozatajan, nikada se nije isticao ali ako se prisjetimo bilo kojeg događaja vezanog za naš klub sjetit ćemo se i Tome jer je on jednostavno uvijek bio tu. Ono po čemu ćemo ga se svi rado sjećati je njegovo poštenje i neizmjerna ljubav prema klubu i svim dužnostima koje je tu obnašao. Intenzivno je bio uključen u rad sa mlađim uzrastima i nema te utakmice koju bi naš Toma propustio...

Preneseno sa: www.rkkastela.com

Također je bio i vjeran pratitelj seniorske ekipe na svim domaćim i gostujućim utakmicama na kojima se skupa sa igračima veselio svakoj pobjedi. Nedostajat će nam njegov veseli duh i šaljivi komentari kojima bi znao uveličati svako naše druženje u klubu. Nažalost godina koja nam je na izmaku neće nam sigurno ostati u dobrom sjećanju jer smo izgubili našeg navjernijeg pratitelja na svim utakmicama. Pogreb će se održati u Subotu 29.12.2007. u 13:15 sati na groblju Lovrinac. Toma, počivao u miru.

Iskrena sućut obitelji našeg prijatelja Tome i RK Kaštela Adriachemu.

Igrači i uprava RK Hr.dragovoljca

 

Evo i nekoliko fotografija u spomen na našeg Tomu

  

 

  

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog