• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Veliki interes dugoraćana za utakmicu

Davor DominikovićZbog velikog interesa prijevoz na utakmicu reprezentacija „Hrvatska – Slovenija“ organiziran je sa dva autobusa. Prvi autobus polazi iz Omiša sa autobusnog kolodvora u 16:45, a drugi sa portuna (kolodvor kraj ulaza u tvornicu) u Dugom Ratu po dolasku autobusa iz Omiša. Autobus iz Omiša „pokupit“ će sve one koji se ne mogu ukrcati u Dugom Ratu (Orij, Mali Rat, Sumpetar…).
Svi oni koji su ulaznice kupili (i na taj način  pomogli obiteljima nastradalih vatrogasaca) mogu ih preuzeti u svog trenera.
Zadovoljstvo mi je i objaviti vijest da će dječaci Hrvatskog dragovoljca rođeni 1994. nastupiti u velikoj dvorani SC Gripe kao predigra protiv svojih vršnjaka iz Trilja. Time je odano jedno veliko priznanje i cijelom našem klubu, a posebno jednoj talentiranoj generaciji koja će imati priliku odigrati prije svojih idola, a pred mnogobrojnim auditorijom...

Ovim putem se zahvaljujemo i gospodinu (prezidenteu) Jošku Čizmiću koji je uspio osigurati autobuse i karte za rukometašice i rukometaše iz Dugog Rata.

Još bi iskoristio priliku i upozorio sve dječake koji će nastupiti u predigri da moraju biti ispred dvorane Gripe (na ulazu) već u 16:30 (iako sam siguran da oni to jako dobro znaju).

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog