Veliki interes dugoraćana za utakmicu

Davor DominikovićZbog velikog interesa prijevoz na utakmicu reprezentacija „Hrvatska – Slovenija“ organiziran je sa dva autobusa. Prvi autobus polazi iz Omiša sa autobusnog kolodvora u 16:45, a drugi sa portuna (kolodvor kraj ulaza u tvornicu) u Dugom Ratu po dolasku autobusa iz Omiša. Autobus iz Omiša „pokupit“ će sve one koji se ne mogu ukrcati u Dugom Ratu (Orij, Mali Rat, Sumpetar…).
Svi oni koji su ulaznice kupili (i na taj način  pomogli obiteljima nastradalih vatrogasaca) mogu ih preuzeti u svog trenera.
Zadovoljstvo mi je i objaviti vijest da će dječaci Hrvatskog dragovoljca rođeni 1994. nastupiti u velikoj dvorani SC Gripe kao predigra protiv svojih vršnjaka iz Trilja. Time je odano jedno veliko priznanje i cijelom našem klubu, a posebno jednoj talentiranoj generaciji koja će imati priliku odigrati prije svojih idola, a pred mnogobrojnim auditorijom...

Ovim putem se zahvaljujemo i gospodinu (prezidenteu) Jošku Čizmiću koji je uspio osigurati autobuse i karte za rukometašice i rukometaše iz Dugog Rata.

Još bi iskoristio priliku i upozorio sve dječake koji će nastupiti u predigri da moraju biti ispred dvorane Gripe (na ulazu) već u 16:30 (iako sam siguran da oni to jako dobro znaju).

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog