Organizirano na spektakl

Rukometni klub Hrvatski dragovoljac za svoje članove organizira odlazak na rukometni spektakl na Gripama gdje će se u petak 25.listopada sastati rukometne reprezentacije Hrvatske i Slovenije. Ovo je prvi put da "pakleni" igraju u Dalmaciji, a cijela akcija je humanitarnog karaktera.
Za odlazak na utakmicu koristiti će se autobus Duće toursa, a svi zainteresirani članovi (od najmlađih, do najstarijih) koji žele organizirano na utakmicu moraju se javiti svom treneru s priloženih 20kn (cijena ulaznice koja ide u fond za obitelji vatrogasaca poginulih na otoku Kornatu). Ako interes bude veći od očekivanog postoji mogućnost da se uzme i drugi autobus...

..., a ako rukometaši ne napune autobuse, onda će biti mjesta i za ostale dugoraćane, ali sigurno da će prednost imati rukometašice.

Da napomenemo da dva dana ranije reprezentacija igra u Širokom Brijegu (BiH), i da će i na toj utakmici biti dosta dugoraćana (dragovoljaca), pa će Ivan, Frane, Sipa,...opalit koju sliku i napisat dvi riči kao uvertiru za splitski spektakl...


Detalj iz Ljubuškog iz travnja ove godine

Od ponedjeljka u prodaji ulaznice za rukometni spektakl na Gripama

Piše: Igor LISICA / Glas Dalmacije

Ivano Balić i Petar Metličić nakon dugo vremena ponovo će svojim potezima oduševljavati Splićane. Naime, fantastični dvojac svjetskog rukometa, u petak 26. listopada, predvodit će Hrvatsku u prijateljskom ogledu protiv Slovenije, u premijernom nastupu reprezentacije u gradu pod Marjanom.

- Utakmica će imati dvije razine, humanitarnu – u kojoj će novci od ulaznica ići u fond za obitelji vatrogasaca poginulih na otoku Kornatu, te popularizacijsku – gdje je namjera promocija rukometa, a sve kao uvod u Svjetsko prvenstvo 2009. kojemu će i Split biti domaćin. Također, tijekom poluvremena, zabavni štih cijelom događanju svojom pjesmom dati će Coce, Zrinka i Zorica Kondža – otkrio je splitski dogradonačelnik Jozo Balić na prigodnom druženju sa predstavnicima medija održanom u hotelu Consul.

Rukometni tjedan bit će "otvoren" u ponedjeljak 22. listopada, kada će, na prigodnoj svečanosti u zagrebačkom hotelu Sheraton, Ivanu Baliću biti uručeno priznanje IHF-a za najboljeg rukometaša svijeta u 2006. Dva dana potom, u srijedu, reprezentacija igra prvi susret protiv Slovenije u Širokom Brijegu (BiH), već u četvrtak na splitskim Gripama biti će potpisan ugovor o suradnji između HRS-a i Akademije Balić – Metličić, a sve kulminira u petak, na sceni velike dvorane ŠC Gripe, kada će biti upriličen rukometni spektakl za pamćenje.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna u prodaji bi se trebale naći od ponedjeljka (22. listopada) na tri lokacije – u putničkim agencijama Vip travel na Trgu Hrvatske bratske zajednice i F-tours na Rivi, te u prostorijama RK Koteks Split u Washingtonovoj ulici. Dodajmo da će od ukupnog broja ulaznica (cca 5000) na prodajnim mjestima biti dostupno njih tek 2800, jer je kontingent od 2200 unaprijed otkupljen od strane sponzora te će biti podijeljen učenicima splitskih osnovnih i srednjih škola.


Detalj iz Ljubuškog iz travnja ove godine

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog