• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Reprezentacija u Splitu!

Iz arhiveOlimpijski pobjednici uskoro stižu na Gripe, hrvatska rukometna reprezentacija PRVI PUT će gostovati u Splitu 26. listopada kad će odigrati prijateljski susret sa Slovenijom, bit će to prilika da splitski ljubitelji rukometa uživaju u igri svoje dice, čarolijama najboljeg rukometaša svijeta Ivana Balića, ubojitoj snazi ljevice kapetana reprezentacije Pere Metličića, kao i majstorijama Mirze Džombe, Domagoja Duvanjaka... Uoči tog povijesnog splitskog nastupa izabranika Line Čarvara, jučer su u Banovini konferenciju za novinare održali čelni ljudi Splita i Hrvatskog rukometnog saveza...Uskoro u Splitu...

Riječ je o humanitarnom susretu, prihod od ulaznica namijenjen je obiteljima vatrogasaca stradalih u kornatskoj tragediji, dok će marketinški prihod ići na račun muškog i ženskog rukometnog kluba Split. Na taj način želimo podržati Split u stvaranju jakih ekipa. U sklopu ovog spektakla, dan ranije predstavit će se rukometna akademija Balić & Metličić. Nadamo se da će dobrom suradnjom kluba i akademije Split i dalje stvarati nove rukometne genijalce — kazao je izvršni direktor HRS-a Zoran Gobac.


Uskoro u Splitu...

Zamjenik gradonačelnika Božo Čapalija istaknuo je kako se zbog popularnosti rukometa, koji je pretekao košarku, sve nove školske dvorane grade u rukometnim gabaritima. Svi okupljeni naglasili su kako s nestrpljenjem očekuju otvorenje sportskog kompleksa u Lori, koji će uključivati veliku dvoranu kapaciteta 12.000 sjedaćih mjesta u kojoj će se igrati dio Svjetskog prvenstva 2009. godine, i malu dvoranu koja bi trebala biti rezervirana prvenstveno za rukomet. Dva dana prije utakmice u Splitu, hrvatska će rukometna reprezentacija gostovati u Širokom Brijegu gdje će također sa Slovenijom odigrati susret u humanitarne svrhe.


Uskoro u Splitu...

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog