• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Izbor najboljeg učenika srednjih škola Dalmacije 2006/07

Leo ErcegovićSlobodna Dalmacija već četvrtu godinu zaredom bira najboljeg učenika srednje škole u Dalmaciji, te tim projektom skreće pozornost na važnost obrazovanja. Ove godine i RK Hrvatski dragovoljac ima svog predstavnika među odlikašima. To je Leo Ercegović. Pridružujemo se ministru Draganu Primorcu koji iskreno čestita učenicima na izvrsnom uspjehu, njihovim nastavnicima, mentorima i ravnateljima na kreativnom i predanom radu, te obiteljima koje nesumnjivo imaju najveći doprinos njihovom uspjehu. Dakle, predstavljamo Vam...

LEO ERCEGOVIĆ, Dugi Rat, 4. razred, Srednja škola „Jure Kaštelan" - Omiš

Leo ErcegovićRođen je 13. listopada 1988 godine u Splitu. Učenik je Opće gimnazije iz Omiša. Tijekom čitavog školovanja ostvario je odličan uspjeh s visokim prosjekom ocjena.

Tri godine je sudjelovao na međunarodnome matematičkom natjecanju "Klokani bez granica", a osim brojnih nastupa na županijskim natjecanjima iz geografije (1. mjesto) i matematike, pokazuje veliku sklonost ka sportu: biciklizam, plivanje i rukomet (član je Hrvatskog Dragovoljca iz Dugog rata) te glazbi (gitara i mandolina u KUD-u „Dalmacija" iz Dugog Rata).

Želja mu je upisati Građevinski fakultet u Zagrebu Prosjek ocijena 4,90.

Zadnja vijest
Leo je upisa šta je tija, pa nas privremeno napušta i odlazi na studij u Zagreb gdje će se nastaviti baviti rukometom u RK Maksimir Princu.

SRETNO LEO!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog