• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

SPONZORI, JAVITE SE!

Kad se ženske ruke slože, sve se može!Kako je i naš klub u jako teškoj financiskoj situaciji, pogotovo šta će "salbunjeri" Dugog Rata morati na masters potrebno je prikupiti znatna materijalna sredstva. Gdje ima mladih ljudi ima i dobrih, ali i čudnih ideja, pa se tako novac prikuplja na raznorazne načine. Iako smo razmišljali o ovom potezu, mlade španjolske su nas preduhitrile. Kako su to one izvele pročitajte u nastavku članka...
...Rukometašice španjolske Elde odlučile su se slikati gole kako bi upozorile na tešku financijsku situaciju u klubu. Za sezonu u prvenstvu i Europi potrebno im je 300.000 eura kojih nemaju...

Jedan od najpoznatijih ženskih rukometnih klubova u Španjolskoj u teškoj je financijskoj krizi. Trenutačno drugoplasiranoj ekipi španjolskog prvenstva hitno je potrebno 300.000 eura da bi izgurala sezonu do kraja. Pogotovo onu u europskim kupovima.

Stoga su se rukometašice Elde Prestigia odlučile na drastičan potez. Pristale su se fotografirati gole u svlačionici za magazin Interviú kako bi privukle pažnju sponzora, ali i upozorile ljude koji su dosad pomagali klub da je situacija alarmantna.

"Ovim slikanjem i razgovorom za novine dobile smo priliku informirati ljude da imamo ozbiljnih financijskih problema", rekla je jedna od rukometašica dodavši da su isto tako htjele da ih se netko konačno sjeti. I pruži im toliko potrebnu pomoći.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog