• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Mirza Džomba na odmoru u.....Dugom Ratu!!

Proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac Mirza Džomba, nakon naporne rukometne sezone odlučio je uzeti mali predah te bar jedno kratko vrijeme dvoranski parket zamijeniti čistim morem i lijepim plazama.
Nakon osvojenog prvenstva španjolske sa Ciudad Realom i veličanstvenog oproštaja, Mirza se vratio u Hrvatsku te postao novopečeno pojačanje RK-a Zagreb CO.

 

Sve u svemu, nema šta, čovik je zaslužija malo odmora i relaxacije. I ne bi to bila nikakva udarna vijest, da kao destinaciju za odmor nije odabrao....DUGI RAT, na iznenađenje i oduševljenje domaćih mještana.
Čim su ga ugledali mnogobrojni kupači, odma je nastala pomutnja. Svi su se pitali jel to stvarno Mirza? il nas je to ošamutilo ovo ludo sunce pa nam se samo čini. Najraspoloženija je bila vesela ekipa Dragovoljca, koja se taman vračala s napornog vaterpolo treninga.

Uvijek željni dobre zabave i interakcije, odma su upali u šprehu s Mirzom. Pala je kava, picigin a i mnogobrojne fotke. Novi mještanin D.Rata (bar na kratko) s oduševljenjem se slikao s mnogobrojnim obožavateljima.

Stoga vam donosimo bogato foto-izvješće koje će vam približiti jedno veselo ljetno popodne s hrvatskim reprezentativcem.


 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog