• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Veseli milijunaši na duplom Portal partiju

Fešta milijunera na DućamaProšli vikend se održala miljunaška fešta na Dućama. Na hladni pijesak Duća nisu svratili sjecikese-političari, nije bilo ni kreme ni vrhuške, a bome niti ikakvih kolača, ni poduzetnika, ni lista, bilo je samo dvadesetak veselih internet milijunaša iz našeg malog mista. Kako to već isprid "Caspera" biva, pao je zeru prohladni picigin, bacilo se na partije balota, briškule, trešete... Na briškuludok nije na stol došla spiza, nakon koje su se dobro zatresli osjetljivi indeksi hrvatskog peradarstva i punionica piva... Fešta se odužila sve dok shrvani umorom nismo napokon otišli leć na plažu ili doma. Da želimo tražiti dlake u jajetu rekli bi da je falilo cura, da nam je nedostaja DJ Zvone i MC Zagor koji je u Sinju vježba za Alku pa je Čiko bija vidljivo pinkicu usamljen, da je Dražen tuka noćnu, Joško i Bole bili ne završnici, a Stipica netragom nestao u noći s svojim osobnim bankarkama, da je Sipa "otimač posljednje gajbe piva" priuštio svojima doma nezaboravni ispridprozorski ranojutarnji koncert uvijek žednih trubadura ...

Fešta!

Bilo je veselo, ka šta i priliči milijunerima!

Tri milijuna posjetitelja na vašim omiljenim stranicama (DRO!) i prvi milijunčić na najboljim sportskim stranicama u mistu (RK HD) valjalo je radno proslavit!

I proslavilo se ... 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog