• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Mladi dragovoljci postavili novi asvalat!! Oeeee..

asvalatObećanja o novom asvaltu na Streljani počela su još za vrijeme Memorijalnog turnira u D.Ratu. Dakle krajem 9. i početkom 10 miseca.. Mislim, ono malo čvršća obećanja, jer se o novom asvaltu kao i o dvorani priča već duuuugiii niz godina..Govorilo se da bi novi asvalat mogao osvanuti svaki dan. I dragovoljci su nestrpljivo čekali kad će doć taj dan, kad će se na streljani pojavati neki neki stroj, neki čovik s lopatom, neka grupa ljudi šta bi mogla započet neke radove... A koji je ono sad misec?? 5.?? A od asvalta ni A!! Još uvik ova stara ramina od asvalta stoji na Streljani, a cijela dugoraćka sportska mladež svakodnevno dere svoje đonove od patika, uništava gležnjeve, kolina, itd.. Uzalud i svi oni Makijevi članci (stiže asvalt sutra, prekosutra...),  ma mogli bi tako ići u nedogled.


I kad su mladi dragovoljci vidili da stvari polaku izmiću kontroli, da od pustih obećanja nema ništa..odlučili su stvar preuzeti u svoje ruke. Expresno brzo su osnovali radničku ekipu, skupili sav potrebni materijal, te krenuli u pothvat godine. Ono što nekima nije uspjelo u nekoliko mjeseci, oni su odradili za vrijeme vlastitog trening termina.

Sastav ekipe: Sipa, Djole, Vepar, Juka, C.Brzi i Kosilica Zoki.

Ekipa se odma prihvatila posla, C.Brzi je napisao cili plan rada, a mi radnici smo izvršavali sve naredbe na najbolji mogući način.

Uhh..kako se samo radilo..ne bi nas se posramile ni najbolje švabske tvrtke.. Polako smo krojili novi izgled našeg ponosa-Streljane.

Nakon napornih radova, ostalo je jos samo provjerit je li sve u livelu i odradit neke završne akcije kako bi novi asvalat zablistao..

Umorni od posla, zasili smo na ogradu i popili 2-3 zidarke..ZASLUŽENO!
asvalat

Nadamo se da vam se sviđa novi, blještavi izgled Streljane:

KAD SE MLADE SNAGE SLOŽE, NIŠTA NIJE NEMOGUĆE!!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog