• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Izlet u Ljubuški...

U Četvrtak oko 14 h šačica hrabrih ''difovaca'' tj. kineziologa uputila se na dvodnevni izlet u Ljubuški. Sastav je bio sljedeći: Matija( vozač i glavni fotograf), Toni (domaćin), Mario (pomoćni fotograf), te Goran i Ivan (duo za održavanje dobre atmosfere, koje nije nedostajalo). Cilj izleta: Prijateljska rukometna utakmica između reprenzetacija BiH i Hrvatske.
Budući da trenutno neman inspiracije za neko opširnije izvješće, držat ću se one izreke ''Slika govori tisuću rijeći'', te vam donosim opširno fotoizvješće pa vi sami zakljućite kakva je atmosfera vladala tokom dvodnevnog boravka u Ljubuškom,a pogotovo tokom same utakmice.

 

Želio bih samo naglasiti da je Hrvatska odigrala jednu odličnu utakmicu, predvođena Ivanom Balićem uz standardno odličnu obranu, uvjerljivo je pobijedila selekciju BiH rezultatom 37:24. Atmosfera na utakmici je bila fantastična, preko 4000 sretnika složno je bodrilo svjetske i olimpijske pobjednike...

 

Autor slika: Matija Prajo

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog