• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Krešo Glavica debitirao pobjedom za kormilom RK Splita

Krešimir GlavicaNovi trener rukometaša "Split-Koteks", naš dugoraćanin Krešo Glavica, može biti zadovoljan predstavom igrača na svom debiju za kormilom splitskog rukometnog prvoligaša. U prijateljskoj utakmice "Split" je svladao ekipu "Izviđač Ljubuški" rezultatom 32:17 (17:10). Krešo Glavica je tako u nepunu godinu dana od trenera mlađih uzrasta RK Hrvatski dragovoljac, s kojima je imao dugogodišnje uspješne rezultate i na državnom nivou, postao pomoćni, pa prvi trener splitskog rukometnog prvoligaša, te pomoćnik rukometnog izbornika mlađih kategorija Dalmacije! A kao da je to malo, stigao se prošle godine još i oženiti, i dobiti bebača. Istina, trenerski mu uzor Boško (Nazor) još ne vjeruje u ovo potonje... Kaže Bole "ma čulo bi se... a ja nisam čuo za nikakvu feštu..." ....

Piše: Mladen Banović

Čestitamo (bivšem) članu Uredništva ovog Portala na postignutim uspjesima!

Veliki je ovo uspjeh i dugoratske škole rukometa čiji je aktivni član i zapaženi protagonist sve donedavno bio ovaj mladi trener.

E valjda će sad pasti i koja feta pršuta, koje kilo ispod peke i koja litrica Gundevalja ili nekog "Zlatnog Otočića"...  Triba ovo proslavit!

Jel' tako Bole?!

Ekipa Dugi Rat - rukometaši rukometa na pijesku
Tko bi rekao da je ova ekipa rukometnih pjeskara-galebova, svake godine među pet najboljih u državi! Prije neku godinu su čak službeno bili šesti (!) u Europi. A dugoraćani ni ne znaju za njih... Ekipa rukometaša na pijesku nastupa već godinama pod imenom "Dugi Rat", a nema igrališta na pijesku u svojoj Općini. Samo područje Općine pak božjom providnošću i milošću, ali i tisućljetnom igrom valova i ludom privlačnošću Mjeseca i Gee, ima jednu od najljepših pješčanih plaža na ciloj obali! To je prokletstvo dugoratskog sporta, ne samo besparica, nego opća nezainteresiranost i nedostatak podrške struktura ...

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog