• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Pobijedimo s Jelenom

Jelena Šišić12. listopada bio je kao i svaki drugi dan u životu 22-godišnje rukometašice i studentice Ekonomije, Jelene Šišić. No, onda je u jednom trenutku sve stalo. Svi snovi, planovi, ideje i želje odjednom su izgubili sav svoj smisao i od tog trenutka sva energija bila je usmjerena samo na jedan cilj, a taj cilj bio je održati se na životu.

Naime, na Jelenu je s leđa, dok se vozila biciklom, naletio auto kojim je upravljao neoprezni 18-godišnji vozač. Posljedice udarca su teška oštećenja kralježnice zbog kojih je Jelena unatoč dvijema operacijama ostala prikovana za bolnički krevet i invalidska kolica...


Jelena se trenutno nalazi u Varaždinskim toplicama na Spinalnom odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju i unatoč svemu poručuje kako njezin životni cilj nisu invalidska kolica i da će puna volje i snage ustrajati u tome da ponovno stane na svoje noge. Iako svjesna da to uopće neće biti lako i da će trebati vremena, Jelena se ne predaje.Dapače ustrajnija je nego ikada i kako sama kaže: "Uvjerena sam da ću pobijediti''!

 

Budući su troškovi liječenja iznimno skupi, a Jelenini roditelji nisu u mogućnosti pokriti ih sa svojim skromnim primanjima, ovim putem ekipe rukometa na pijesku Let Cepelin i Golden Balls zajedno sa brojnim Jeleninim prijateljima i poznanicima pridružuju se akciji prikupljanja sredstava za lijekove koji će pomoći Jeleni da pobijedi invalidska kolica i ponovno se osloni na svoje noge. Stoga molimo sve ljude dobre volje, sportaše i ine - ukoliko ste u mogućnosti - pomozite skromnim prilogom našoj prijateljici, kolegici, suigračici kako bi joj što više olakšali duge i teške dane rehabilitacije koji slijede!
 
Račun za uplatu je slijedeći PRIVREDNA BANKA ZAGREB (JELENA ŠIŠIĆ) 2340009-3100942301 svrha uplate: donacija za lijekove ili dobrovoljni prilog za lijekove.
 
Unaprijed se zahvaljujemo svima koji će se na bilo koji način uključiti u akciju pomoći!
 
 
Na stranici Večernjeg lista, koji se zajedno sa Plivom već prije uključio donacijom od 10 000 kn, nalazi se detaljnija priča o Jeleni.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog