• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Hrvatska dobila organizaciju Svjetskog prvenstva

Ivano BalićHrvatska je dobila organizaciju Svjetskog prvenstva za rukometaše 2009. godine! Vijest iz sjedišta Adidasa u Herzogenaurachu potvrdio je predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran. Hrvatska za razliku od konkurencije na izboru nema izgrađenu infrastrukturu i traženu dvoranu od 15.000 mjesta. Ali, radovi su već počeli. U konkurenciji za organizaciju turnira su gradovi Varaždin, Osijek, Poreč, Split, Zagreb i Zadar, a naravno da je otvoren prostor za još neki grad. U Zagrebu će se graditi dvorana kapaciteta 15.000 mjesta, u Zadru je već u radu objekt za 8000 ljudi, dok će se u Splitu Gripe kompletno renovirati. Glede dugoratske dvorane nemamo ni približno ovako dobrih vijesti. Dvorana je u Dugom Ratu samo misaona imenica, tihi izvor čežnje i vječno predizborno obećanje lokalnih političara ...

Balić
 PROČITAJ VIŠE ...


Kadeti pokorili Europu!

Izvor: Sportnet

Hrvatska kadetska rukometna reprezentacija pobjednik je Europskog prvenstva za igrače do 18 godina! Impresivan nastup na prvenstvu u Tallinu Hrvatska je završila sedmom uzastopnom pobjedom, svladavši u finalnom susretu Dansku sa 30:24.

Nastavlja se sjajan niz mladih hrvatskih rukometaša na velikim natjecanjima.

Nakon što je kadetska reprezentacija prije dvije godine osvojila naslov viceprvaka, izgubivši u finalu od domaćina Srbije i Crne Gore, ovaj put izabranici Irfana Smajlagića otišli su do samog kraja.

PROČITAJ VIŠE ...
 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog