Hrvatska dobila organizaciju Svjetskog prvenstva

Ivano BalićHrvatska je dobila organizaciju Svjetskog prvenstva za rukometaše 2009. godine! Vijest iz sjedišta Adidasa u Herzogenaurachu potvrdio je predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran. Hrvatska za razliku od konkurencije na izboru nema izgrađenu infrastrukturu i traženu dvoranu od 15.000 mjesta. Ali, radovi su već počeli. U konkurenciji za organizaciju turnira su gradovi Varaždin, Osijek, Poreč, Split, Zagreb i Zadar, a naravno da je otvoren prostor za još neki grad. U Zagrebu će se graditi dvorana kapaciteta 15.000 mjesta, u Zadru je već u radu objekt za 8000 ljudi, dok će se u Splitu Gripe kompletno renovirati. Glede dugoratske dvorane nemamo ni približno ovako dobrih vijesti. Dvorana je u Dugom Ratu samo misaona imenica, tihi izvor čežnje i vječno predizborno obećanje lokalnih političara ...

Balić
 PROČITAJ VIŠE ...


Kadeti pokorili Europu!

Izvor: Sportnet

Hrvatska kadetska rukometna reprezentacija pobjednik je Europskog prvenstva za igrače do 18 godina! Impresivan nastup na prvenstvu u Tallinu Hrvatska je završila sedmom uzastopnom pobjedom, svladavši u finalnom susretu Dansku sa 30:24.

Nastavlja se sjajan niz mladih hrvatskih rukometaša na velikim natjecanjima.

Nakon što je kadetska reprezentacija prije dvije godine osvojila naslov viceprvaka, izgubivši u finalu od domaćina Srbije i Crne Gore, ovaj put izabranici Irfana Smajlagića otišli su do samog kraja.

PROČITAJ VIŠE ...
 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog