• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Gaggy pripremao reprezentativca

Lastovo-Mrčara, 2.- 9.7.'06.

Na pripremama sa Gaggyem i Veniom Losertom u ambijentu Robinsona Crusoa..

Na pustom i divljem otoku Mrčara pokraj Lastova, mir i odmor pred novu sezonu u Asobal ligi (španjolska liga) pronašao je hrvatski reprezentativac te novi član RK "Barcelona" vratar Venio Losert ...

No, da stvar bude još bolja, u isto vrijeme na otoku (koji je inače u najmu Gaggijevog punca) se nalazio i novopečeni MUŽ Gaggy sa svojom ženom.

Nije puno trebalo da se pronađe zajednički jezik između ova dva rukometaša. Rano jutarnje buđenje, istezanje te trčanje po otoku bila je svakodnevnica. Nakon tour de Mrčara na red je došla "teretana" ,Gaggyeva specijalnost.

Naravno radilo se u improviziranim uvjetima koristeći se prirodnim okolišem što je samo po sebi utjecalo na povećanu motiviranost. Nakon ranojutarnjeg vježbanja na redu je bilo kupanje i izležavanje u miru ispod borova. Kasno popodne bilo je rezervirano za nogotenis i tenis, naravno ponovno u improviziranim uvjetima što se pokazalo kao izvrstan spoj rekreacije i treninga koordinacije.

 Na kraju dana opuštanje je dolazilo uz pjesmu onoga koji je tog dana izgubio na nogotenis (što je inaće Gaggyeva specijalnost) tako da su svi prisutni mogli uživati uz pjesmu Galeb i ja.

 Nakon 7-dnevnih bazičnih priprema na otoku Mrčara uz pozdrave do sljedećeg ljeta, svaki je otišao na svoju stranu..Gaggy u Dugi Rat a Venio u Barcelonu..

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog