• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Balić najbolji i najtraženiji igrač

Ivano Balić Nakon šta je već četvrti put u nizu proglašen za najboljeg igrača nekog velikog natjecanja ( naš rukometni Maradona, Pele, Jordan...) Ivano Balić još jednom je dokaza da ne poznaje nikakve granice..., to znaju i ptice na grani, ali ono šta se manje zna je da je Ivano Balić zavladao i internetom. Naime na stranice Rukometnog kluba Hrvatski dragovoljac na stotine posjetitelja pristižu sa tražilica upisavši ključne riječi "ivano balic".
Možete zamisliti koliko svita upisuje baš te riči, kad na ove naše "male" stranice toliko posjetitelja stiže priko Ivana, kakvo li je tek stanje kod onih "velikih"...
 
Ostaje nam samo zahvaliti se našim Paklenima na izvrsnim rezultatima I posebno na promociji rukometa koji je upravo zahvaljujući njima dobio prostorima u svim medijima, što prije njih nije bio slučaj.
Možete zamislit koliki je to napredak, kad I "Slobodna Dalmacija" posveti cilu jednu stranicu našim rukometašima, pa ih čak "stavi" isprid  Ćire I njegove izjave da želi postati trener Zvezde, ili pak prijateljske utakmice svima nam dragog Ajduka!
 
 
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog