Bomba iz Kaštela: Nikola Kedžo u Ciudad Realu!

Nikola KedžoKaštelanski rukomet ponudio je ovih dana dvije gotovo pa senzacionalne vijesti: 16-godišnji Nikola Kedžo potpisao je šestogodišnji ugovor za najbogatiji europski klub Ciudad Real, a dvije godine stariji Matko Bujas od jeseni će najvjerojatnije postati članom španjolskog drugoligaša Fadese iz La Corune! Posrednik u "španjolskoj vezi" bio je menadžer Mile Jureta, inače i sam bivši igrač drugoligaša Adriachema iz Kaštel Gomilice čiji su članovi Kedžo i Bujas. Jureta je prošle sezone plasirao Tonća Valčića u Torrevieju, a slovenskog reprezentativca Luku Žvižeja u Barcelonu ...

Nikola Kedžo u Ciudad Realu!

Izvor: Slobodna Dalmacija

Kedžo je 203 centimetra visoki ljevak na poziciji desnog vanjskoj i mnogi ga vide kao nasljednika Petra Metličića na toj deficitarnoj poziciji. Naravno, za koju godinu. Mladić iz Štafilića zadovoljio je na desetodnevnoj probi u Ciudad Realu trenirajući s dvije godine starijim juniorima toga kluba, te je potpisao ugovor "tri plus tri" kojega je sastavio ugledni sportski direktor Reala Jose Antonio Revilla: prve tri godine kalit će se u drugoj momčadi toga kluba u Trećoj ligi, a sljedeće tri bit će priključen prvome sastavu!

Inače, za Ciudad Real već igra Mirza Džomba, a od ljeta će tamo i Petar Metličić koji je potpisao trogodišnji ugovor. Dakle, kada Pero ode, ako ode nakon tri godine, na istoj poziciji trebao bi ga naslijediti Nikola Kedžo!

Bujas će, pak, krajem srpnja na probu u La Corunu. Za očekivati je da će lijevi i srednji vanjski Adriachema kao najbolji strijelac Druge lige već treću godinu za redom - zadovoljiti.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog