• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

PRVA GODINA ONLINE!

U srijedu 11.08.2004. internet stranice Rukometnog kluba Hrvatski dragovoljac iz Dugog Rata obilježile su svoju prvu online godišnjicu. Tim povodom u subotu 21.08. organizirana je skromna fešta kojoj su nazočili svi za to odgovorni...

U svojoj prvoj godini stranice su tri-četiri puta mijenjale adresu, bilo je ponekad i manjih zastoja u radu, čak i većih tehničkih problema (uspjeli smo čak zagušiti server jedne domaće hosting kompanije! posjetom, dakako!)...,

...u prošlih 12 mjeseci posjetilo gotovo 30 000 različitih posjetitelja iz više od sedamdeset država sa svih kontinenata (uz Hrvatsku našim stranicama najčešće su surfali posjetitelji iz Austrije, Njemačke, Nizozemske, Brazila, Italije, BIH,...). Najčitaniji članak bio je Rakin "Prekid!" sa gotovo tisuću čitanja i čak 39 komentara, nakon čega smo shvatili da je potrebno uvesti i rubriku FORUM ...

 


U srijedu 11.08.2004. internet stranice Rukometnog kluba Hrvatski dragovoljac iz Dugog Rata (www.rkhd.hr) obilježile su svoju prvu online godišnjicu. Tim povodom u subotu 21.08. organizirana je skromna fešta kojoj su nazočili svi za to odgovorni. U prvom redu tu je bio idejni začetnik i urednik Stjepko Čulić Muž, neizostavni ( barem kad su fešte u pitanju) Mladen Banović Maki, glavni i odgovorni kada je tehnički dio u pitanju. Tu su još feštali i naši sportski novinari Daniela Čulić Rake, Krešimir Glavica Trener, Darko Utrobičić Ćara i popularni Joško Ivanišević. Naravno, nazočio je i naš vrli predsjednik, neizostavni sudionik i najmanje klupske akcije, Joško Čimić.

Tko je gladniji?Na fešti su se mogle kušati razne dalmatinske delicije između kojih bi izdvojili bračke slane inćune, novoselski pršut, makijev "soparnik" što je bacao na piletinu, rakini kolači, trenerov sir za kojim je potegao sve do Livna, Paga (tko je spomenuo Novalju?)..., Čarinim izborom osvježavajućih napitaka, korčulanskim i novoselskim crnim i bilim (naravno, vinom) iz vrlo dobre berbe.

Kao najveći "gladuš" pokazao se Maki, a u zalogaj su ga pratili (odlučivao je foto-finiš!StjepkoTrener dok ni ostali nisu puno zaostali, što im je bilo dovoljno tek za Olimpijsko srebro i bronzu... A ko bi i zaostao više uz takvu spizu! Možda samo vaterpolisti koji su opet izgubili u sportskom dijelu večeri, ovaj put od Srbije i Crne Gore, no ni to nije moglo pokvariti feštu rukometaša i onoga koji se uz njih šverca!

Šalu na stranu, red je reći i koju riječ o stranicama, zbog čije online! obljentnice smo se i našli.

Internet stranice RK Hrvatski DragovoljacU svojoj prvoj godini stranice su tri-četiri puta mijenjale adresu, bilo je ponekad i manjih zastoja u radu, čak i većih tehničkih problema (uspjeli smo čak zagušiti server jedne domaće hosting kompanije! posjetom, dakako!), sve dok se nismo uozbiljili i zasukali rukave da osiguramo financijska sredstva za pravi hosting, dobijemo konačnu i službenu domenu www.rkhd.hr, napravimo redizajn stranica, te da tako omogućimo profesionalnu uslugu našim čitateljima i da dođemo tamo gdje smo sada - do jedne od najboljih i najažurnijih internet stranica nekog rukometnog kluba u državi, a i šire.

Stranice je u prošlih 12 mjeseci posjetilo gotovo 30 000 različitih posjetitelja iz više od sedamdeset država sa svih kontinenata (uz Hrvatsku našim stranicama najčešće su surfali posjetitelji iz Austrije, Njemačke, Nizozemske, Brazila, Italije, BIH,...).

Tko je žedniji?Najčitaniji članak bio je Rakin "Prekid!" sa gotovo tisuću čitanja i čak 39 komentara, nakon čega smo shvatili da je potrebno uvesti i rubriku FORUM.

Od brojnih zanimljivosti i funkiconalnosti ističemo da jedino na našim stranicama možete pronaći službena rukometna pravila na hrvatskom jeziku.

Moram naglasiti da je sve ovo napravljeno isključivo na volonterskoj bazi. Sve šta imamo od ovoga je veliki telefonski račun i satisfakcija da je ovo najbolja stranica nekog rukometnog kluba u državi, a i šire, barem tako tvrde naši posjetitelji.

Na kraju, Uredništvo se zahvaljuje na podršci svim svojim čitateljima i online prijateljima rukometa.

Čitajte nas i dalje!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog