• počeci rukometa u dugom ratu

  Rukomet se u Dugom Ratu počeo igrati davne 1954. godine

  Pročitaj više.

 • turnir ratko kosor

  U organizaciji rukometnog kluba Orkan, u Dugom Ratu je u rujnu 1988. godine održan prvi memorijalni turnir "Ratka Kosora" u znak sjećanja na tog prerano preminulog igrača i trenera koji je ponikao u Orkanu.

  više informacija

 • PRVACI HRVATSKE !

  Dječaci rođeni 1994. godine i mlađi postali su Prvaci Hrvatske.

  Pročitaj više.

 • PJESKAŠI NA KROVU HRVATSKE

  Klub rukometa na pijesku ''Dugi Rat'' prvak Hrvatske za sezonu 2007

  Pročitaj više.

Izborna skupština: Joško i dalje na čelu

Dana 10.listopada 2007. kao šta  je i najavljeno i na ovim stranicama, održana je IZBORNA SKUPŠTINA KLUBA. Pošto je Mladen već tako lipo napisa u svom osvrtu i tako mi olakša, ja ću samo napravit kraći osvrt i objavit imena nove uprave.
Skupštinu je otvorio Joško Čizmić i pozdravio sve prisutne. I onda, kako to ide protokolom,(usvajanje poslovnika, utvrđivanje dnevnog reda…),a za naglasit je da su svi prijedlozi usvojeni jednoglasno, nastavilo se sa izvješćima o radu Kluba (Predsjednik, Nadzorni odbor, financijsko izvješće)...Detalj sa skupštine

Stanka je nastala kad je tribalo dat prijedlog za novog Predsjednika Kluba, kandidata nije bilo. Nakon pregovaranja, dogovaranja, predložen je Joško Čizmić da nastavi vodit Klub.

Nakon toga je on predložio članove Izvršnog odbora i Nadzornog odbora, koje je skupština jednoglasno prihvatila.

Moram napomenit da je na Skupštini od 29 članova bilo prisutno 17, tako da su sve odluke pravovaljane.


Detalj sa skupštine

IZVRŠNI ODBOR NADZORNI ODBOR
Joško Čizmić(predsjednik) Petar Kaćunko(predsjednik)
Ivo Tomić Ranko Pandža
Domagoj Klarić Stjepko Čulić
Vinko Plazibat
Ivica Bušić
Darko Utrobičić
Dejan Maleničić
Ivo Skender
Miro Skender


Foto: Ivo Skender/dugirat.hr

Izborna skupština RK Hrvatski Dragovoljac

Piše: Ivo Skender/www.dugirat.hr

DUGI RAT, 10. listopada 2007. - Nakon punih pet godina sinoć je u dugoratskom hotelu Dalmacija održana izborna Skupština RK Hrvatski dragovoljac. Iscrpno izvješće o radu i uspjesima kluba podnio je predsjednik Joško Čizmić, uslijedilo je izvješće Nadzornog odbora i financijsko izvješće tajnika Darka Utrobičića Ćare, koja su članovi Skupštine jednoglasno prihvatili.

- U proteklih pet godina uprava Kluba iza sebe ima odlične rezultate; okupljen veliki igrački kadar seniora, klub ima 130 registriranih igrača u pet dobnih skupina, klub je nagrađivan od HRS-a, općine Dugi Rat, već deset godina uspješno organizira memorijalni turnir, otvorene su škole rukometa u Dugom Ratu, Stobreču i Omišu, u ovom smo razdoblju tiskali i monografiju Kluba, iskreno rečeno entuzijazmom, zajedništvom i skromnim sredstvima radimo čuda – istaknuo je Čizmić

Po dnevnom redu uslijedio je izbor novog predsjednika Kluba, članovi Skupštine jednoglasno su podržali «starog» novog predsjednika Joška Čizmića, a novi izvršni odbor Kluba uz

Predsjednika čine : Ivo Tomić, Domagoj Klarić, Vinko Plazibat, Dejan Maleničić, Ivo Skender, Ivica Bušić, Darko Utrobičić i Miro Skender.

U novi nadzorni Odbor RKHD izabrani su : Stjepko Čulić, Petar Kaćunko i Ranko Pandža

Nakon zahvale iskazanom povjerenju članovima Skupštine, Čizmić još je jednom istaknuo, ne samo probleme rukometnog kluba, nego i probleme ostalih športskih klubova u Općini, i naravno gorući problem nedostatka športske dvorane u Dugom Ratu, te je javno pozvao predstavnike Općine da iznađu rješenje.

 


...bilo je i novinara...


...priprema...


...opuštena atmosfera...


...razgovor alfe i omege...


...dok jedni rade, drugi poziraju...


...Tri stara VUKA...


...i jedan mladi VUK!

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog